Скандалът между Кичка Бодурова и Панайот Панайотов не остана незабелязан от

...
Скандалът между Кичка Бодурова и Панайот Панайотов не остана незабелязан от
Коментари Харесай

Устата се подигра с Кичка Бодурова и Панайот Панайотов

Скандалът сред Кичка Бодурова и Панайот Панайотов не остана неусетен от техни сътрудници, които ги взеха на майтап. Легендарните реализатори се изложиха пред феновете си, карайки се за дребни пари.  

Рапърът Устата намерено се подигра с естрадните митове на българската музика, само че го направи хумористично, в неговия си жанр. 

Бившата дуетна половинка на Софи Маринова е номиниран за вторите годишни Стенд-ъп комеди награди и прикани почитателите си да гласоподават за него, като намеси имената на двете спорещи естрадни митове. 

" Поради мижав интерес за гласоподаване може да отпадна от Golden Mic Awards и в случай че това стане започвам отново да пея, и ще направя дует с Панайот Панайотов! Да не кажете, че не съм ви предизвестил. Спасението е да получа едни 200-250 вота, с цел да спи умерено Кичка Бодурова. Имаме още единствено 12 часа за гласоподаване ", написа Устата. 

Припомняме, че Кичка Бодурова и Панайот Панайотов се скараха за концерт на 11 юли в Бургас. Певицата поканила сътрудника си да се включи като посетител, само че той предявил съществени искания, които я изнервили и решила да му анулира изявата. Това ядоса изпълнителя на " Охридското езеро " и той съобщи, че няма никакъв интерес към концерта на Кичка. Тони Димитрова се застъпи зад Кичка и атакува Панайотов, че не се държи мъжки, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР